Nuoren vihaisen miehen mietteitä

Vääränväriset lapset ja nuoret

Yle uutisoi lasten ja nuorten kohtaamasta rasismista:

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/07/lapset_ja_nuoret_tormaavat_yha...

Huhupuheiden mukaan uutisen tutkimus perustuu 10 vuotta vanhoihin tutkimustuloksiin ja jadajada, mutta asia sinänsä on ajankohtainen, eikä mikään viittaa siihen, että rasismi olisi Suomessa vähentynyt. Ja tietty tämä asia vituttaa minua, mikä on ainoa välttämätön syy kirjoittaa mistään.

Lähdetään nyt siitä, että rasismi ja sen korkeakoulutetummat muodot "roturealismi" ja "maahanmuuttokriittisyys" ovat ns. PERSEESTÄ. Ihmisen ulkomuoto, kulttuuri ja äidinkieli ovat toisistaan riippumattomia, eivätkä kerro ihmisen käytöstavoista, työkyvykkyydestä tai -halukkuudesta mitään. Ei edes ole olemassa mitään ihmisrotuja, koska ulkomuodoltaan toisistaan poikkeavien ihmisryhmien välillä ei ole niin suuria eroja, että näitä erilaisia ulkomuotoja voitaisiin kutsua eri roduiksi.

Moderni mamukriittinen toki älähtää tässä vaiheessa, ettei suinkaan ole rasisti, sillä kritisoi vain kulttuurien luonnotonta sekoittumista, rajoittamatonta maahanmuuttoa tai jotain muuta epämääräistä paskaa, mutta 9/10 hompanssista ja mamukriittisestä alkaa kuitenkin heti omiensa pariin päästyään puhua neekereistä, hiekkaneekereistä ja sompansseista niin että vaahto pursuu suusta. Valitettavaa, jos se yksi kymmenesosa haluaisikin oikeasti keskustella kiihkottomasti maahanmuuton ongelmista, mutta kannattais sitten varmaan tehdä se muualla kuin Hommassa.

Vielä paljon rasismia kuvottavampi on kuitenkin uutisen käsittelemä spesifimpi ilmiö - se, että aikuiset ihmiset kiusaavat lapsia ja nuoria näiden ihonvärin tai äidinkielen varjolla. Voi KYRPÄ miten noloa ja vastenmielistä! Vaikka kuinka olis mamurealisti ja rotukriittinen, pitäisi nyt tajuta sen verran, että lasten ja nuorten annetaan olla. Kertoo paljon näistä isäm maan puollustajista, etteivät edes uskalla uhitella omanikäisilleen ja -kokoisilleen (paitsi ehkä joukolla pesismailojen kanssa). Heikompien kimppuun käyminen ei ole koskaan okei, ei edes vittu Persu-Suomessa!

---

Kaikkein surullisinta luettavaa oli uutissivun kommenttiosio, joka on täynnä rasismin hyväksyntää, hiljaista tai äänekkäämpää. Siis oikeasti mitä helvettiä! On vaikea olla kihisemättä kiukusta, kun valkoisen enemmistön edustajat itkevät siitä, kuinka he muka kohtaavat nyky-Suomessa jotain syrjintää ihonvärinsä takia. Hirvittävää paskaa, joka kumpuaa pääasiassa alitajuisesta pelosta oman hegemonisen aseman tuomien etuoikeuksien menettämisestä.

Nimimerkki niiin kommentoi: "Eipä ole ihme että rasismi lisääntyy, kun vaaditaan uskontojen mukana esim. juuri tätä rituaaliteurastuksen sallimista. Pikkuhiljaa nämä eri kulttuurit alkavat vaatimaan muita tapojansa hyväksytyksi, ympärileikkaukset ynnä muut."

On hyvin tyypillistä, että vähemmistön syrjintä koitetaan oikeuttaa väittämällä sitä vähemmistön omaksi syyksi - mitäs ovat vääränvärisiä? Eläinten kärsimystä lisäävää rituaaliteurastusta ei tietenkään pidä missään nimessä sallia, kuten ei myöskään homojen pahoinpitelyä (oli tekijänä sitten irlantilainen, italialainen, pohjalainen tai somali) tai muita barbaarisuuksia. Minä en kuitenkaan huutele kristittyjen lapsille solvauksia vain, koska jotkut kristityt aikuiset koittavat muuttaa yhteiskuntaa minun arvojeni vastaisilla tavoilla. Kohdistakaa kritiikkinne niihin, joihin se edes jollain tavalla liittyy, jumalavita!

Nimimerkki Sanokaapa totuus sanailee nokkelasti: "Tutustun mielelläni uusiin kulttuureihin - ulkomailla. En todellakaan mene tyrkyttämään suomalaisuuttani paikallisille, vaan minun tehtäväni on kunnioittaa heidän kulttuuriaan. Eikö se ole päivänselvää?"

Samalla tavalla kuin tummaihoinen lapsi Suomessa tyrkyttää ihan sikana sinulle omaa kulttuuriaan, tyrkytät sinä lomaillessasi omaa valkoisuuttasi muille. Erona on se, että lomalla sinä olet todennäköisesti paikallista kulttuuria halveksiva turistisika, kun taas Suomessa asuva tummaihoinen lapsi tai nuori koittaa todennäköisesti kaikin keinoin sopeutua ympäröivään yhteiskuntaan (joskus vanhempiensa vastustuksesta huolimatta).

Nimimerkki Meh: "Onhan rasismi ikävää, mutta pitäisi se nyt tajuta että se lisääntyy sitä mukaa kuin ulkomaalaisia tulee. Turha sitä on yrittää muuttaakaan."

Turha yrittää muuttaa maailmaa. Paska se on kuitenkin. Vitun ääliöt.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

S S

Aamen. Lisään sen, minkä olen monta kertaa sanonut muuallakin: raiskauksista vouhottavat eniten ne, jotka eivät kuulu raiskausten tulevien uhrien kohderyhmään.

Media lietsoo rotuvihaa ja jos ei lietso, niin sitä syytetään rikollisten mamutaustan salailusta, mistä onkin yht'äkkiä tullut suurin mahdollinen rikos.
Kaikkein suurin rosvo istuu eduskunnassa ja sen nimi on sixpack.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Täällä meilläpäin on varsin paljon filippiiniläis/suomalaisliitoista syntyneitä lapsia.
En ole koskaan kuullut taikka nähnyt heihin kohdistuvan minkäänlaista syrjintää.
99% suomalaisista suhtautuu ulkomaalaisiin asiallisesti ja suvaitsevaisesti.
Kaikkein suurin rasismi on ns.suvaitsevaiston Rkp,vihreät yms. korvien välissä.

Toimituksen poiminnat